Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele petreceri de 1 Mai pe litoral Cum s-au distrat tinerii în Vama Veche şi Mamaia

ro

30 Apr, 2016 09:25 3251 Marime text
 
Focuri de tabăra, acorduri de chitară, dans până la răsărit, multe, multe pahare pline şi marea mereu fascinantă. Este tabloul care însufleţeşte în fiecare an staţiunea Vama Veche. Este destinaţia tinerilor cu spirit liber, care, în ciuda frigului, n-au uitat de "tradiţia" petrecerilor ce ţin de seară până dimineaţă, apoi până la apus şi din nou până în zori, scrie stirileprotv.ro
.
Vineri seară a fost însă doar încălzirea, spun tinerii care s-au prins deja - trup şi suflet - în hora distracţiei.
 
Tinerii puşi pe distracţie au venit din toate colţurile ţării şi au dat startul chefului de bun-venit, aşa cum ştim că o fac an de an: cu focuri de tabăra, melodii cântate la chitară, dans până la răsărit şi băutură cât cuprinde.

Chiar dacă a fost cam frig, vamaioţii ori nu l-au băgat în seama, ori nu l-au simţit. Însă această a fost doar distracţia de "încălzire" pentru nopţile de pomină ce vor urmă.

Chiar dacă prima noapte de distracţie a fost cam friguroasă, tinerii au invadat locul cu energia lor debordantă.
 
Şi sâmbătă seară cluburile din Mamaia pregătesc surprize. Pe scenă vor urcă artişti români. Iar cine vrea să danseze sub cerul liber, pe plajă, poate opta pentru unul dintre cele 3 festivaluri de muzică electronică, la care sunt invitaţi DJ cunoscuţi în întreagă lume.


Sursa text + foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii