Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
00:08 24 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Porți deschise la ISU Delta Tulcea, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

ro

04 Oct, 2017 14:59 296 Marime text
În contextul Zilei Mondiale a Educației, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează o serie de activități destinate tinerilor care doresc să se familiarizeze cu specificul armei care îi reprezintă pe pompieri.
 
Astfel, mâine, 5 octombrie, sediile subunităților de intervenție își vor deschide porțile pentru toți cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, să cunoască aspecte importante legate de activităţile, rolul şi principalele atribuţii ale structurilor de intervenție.
 
De asemenea, participanții vor avea ocazia să vizualizeze tehnica utilizată de pompierii salvatori în misiunile operative și, totodată, să cunoască măsurile și modul de comportare pe care trebuie să le adopte în cazul producerii diverselor situații de urgență. 
 
Tânăra generație este așteptată și în subunităţile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al Județului Tulcea, unde, în intervalul orar 9.00-16.00, pompierii vor prezenta tehnica specifică de intervenție.

Ti-a placut articolul?

Comentarii