Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Două cățelușe salvate de pompierii tulceni (FOTO)

ro

10 Apr, 2024 11:27 485 Marime text
Sursă foto: ISU Delta
 
  • ​În acestă dimineață, înainte de ieșirea din tura de serviciu, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 de o femeie din localitatea Slava Rusă, să intervină pentru a salva două cățelușe care au căzut într-un puț adânc de aproximativ 8 metric. 
     
În acestă dimineață, înainte de ieșirea din tura de serviciu, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 de o femeie din localitatea Slava Rusă, să intervină pentru a salva două cățelușe care au căzut într-un puț adânc de aproximativ 8 metric, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Constanța. 

În mai puțin de 30 de minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la locul indicat de apelantă unde au identificat locul unde patrupedele căzuseră și le-au scos în siguranță. 

„Aventura celor două cățelușe nu s-a incheiat decât după ce colegii noștri s-au asigurat că acestea sunt bine, sănătoase și, după ce au băut apă oferită de salvatori au plecat spre sat care nu era la o distanță prea mare”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Accident rutier pe strada Cerealelor din localitatea Tuzla
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii