Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Accident între o autoutilitară și un autoturism. Duba de marfă s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

ro

16 Apr, 2024 10:16 833 Marime text
Sursa foto: ISU Delta Tulcea
 
  • Un accident a avut loc în această dimineață, 16 aprilie 2024, între o autoutilitară de transport marfă și un autoturism, în localitatea tulceană Horia. În coliziune, duba de marfă s-a răsturnat, iar două persoane au fost rănite. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Delta Tulcea transmite că la fața locului  au intervenit salvatorii și au transportat victimele la o unitate medicală din Tulcea, pentru îngrijiri.
Potrivit ISU Delta Tulcea, în jurul orei 07:30 în această dimineață, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul integrat ISU – SMURD – SAJ a fost anunțat despre faptul că în localitatea Horia, din județul Tulcea, s-a produs un accident rutier cu un microbuz și un autovehicul.
Pentru gestionarea situației au fost direcționate către locul evenimentului 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.
Persoanele implicate erau în număr de două.

La ajungerea echipajelor de prim ajutor ale SAJ Tulcea, SMURD, descarcerare și stingere, autoutilitara era răsturnată pe partea carosabilă, iar cele două victime, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 24 de ani, ieșite din autovehicul cărora le-a fost acordat îngrijiri medicale la fața locului fiind ulterior transportate la o unitate medicală din Tulcea cu o ambulanță SAJ și una SMURD.

Pompierii tulceni au întreprins și măsuri specifice în astfel de situații pentru a evita izbucnirea unui incendiu, a precizat sursa citată.

Citește și
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii