Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea spune de Vanghelie ca are informatii din arhiva DGIPI

ro

09 Oct, 2009 18:11 1353 Marime text

mitrea_123.jpgDeclaraţie şoc a lui Miron Mitrea. Social-democratul susţine că Marian Vanghelie se află în posesia unor informaţii din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne. Mitrea a adăugat că are informaţii din interiorul partidului şi că poate veni cu dovezi. Declaraţia a fost făcută la Realitatea FM.

„Nu cred că are toată arhiva, dar cred că are multe informaţii de acolo. Nu e singurul politician care umblă cu informaţiile de la servicii. Noi punem ochii pe Vanghelie, pentru că el a vorbit, dar de-a lungul timpului eu ştiu că politicienii au umblat în informaţiile de la servicii încercând să afle diferite lucruri", a declarat Mitrea la Realitatea TV. Mitrea spune că Vanghelie a fost prins de opinia publică pentru că a vorbit „prosteşte". „Dacă Vanghelie este o persoană importantă în PSD, eu nu sunt", a mai declarat Mitrea. Mitrea susţine că nu va pleca din PSD. „Ei încearcă de multă vreme să găsească o soluţie, Au încercat să mă pună în discuţie ca să fiu exmatriculat şi nu au reuşit şi apoi au început să lanseze pe piaţă ideea că am să plec eu de bunăvoie. Îmi pare rău pentru ei, nu plec din PSD şi nu o să poată să mă dea afară, cel puţin nu deocamdată, oricât şi-ar dori Viorel Hrebenciuc", a mai spus Mitrea. „Ştiu că au existat mulţi colegi care au fost foarte supăraţi de ceea ce a spus Marian Vanghelie", a mai declarat Miron Mitrea.

Marian Vanghelie, liderul PSD Bucureşti, a afirmat zilele trecute că declaraţiile lui Dan Nica despre încercarea de fraudare a alegerilor prezidenţiale sunt adevărate şi chiar a explicat mecanismul. Vanghelie a negat, la emisiunea 3x3 de la Realitatea TV, că a avut acces direct la informaţiile de la DGIPI. Însă a admis că ştie multe, pentru că are "prieteni" în structurile de stat, dar care nu vor să spună ceea ce ştiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii