Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Turcia! Cel puțin 29 de persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-o discotecă

ro

02 Apr, 2024 17:46 953 Marime text
Foto: Google MapsCel puţin 29 de persoane au murit şi opt au fost rănite marţi într-un incendiu declanşat într-o discotecă situată la subsolul unui imobil rezidenţial cu 16 etaje din centrul oraşului Istanbul, a anunţat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gül, transmit AFP, Reuters şi dpa, citate de Agerpres.ro
 
Dintre persoanele rănite, una este spitalizată cu răni grave.

Cauza incendiului nu este clară, dar focul ar fi putut izbucni în timpul lucrărilor de renovare a clădirii, a spus biroul guvernatorului.

 ''Un incendiu a izbucnit într-o discotecă situată în subsolul unui imobil rezidenţial cu 16 etaje la Gayrettepe, în cartierul Besiktas'', anunţase anterior guvernatorul Davut Gül. El a precizat că pompierii au fost apelaţi la ora locală 12:47 (09:47 GMT), iar focul a fost stins după câteva ore.

 
''O anchetă a fost deschisă în urma incendiului survenit la Gayrettepe, în cartierul Besiktas din Istanbul'', a anunţat ministrul de interne turc Ali Yerlikaya pe platforma X (fosta Twitter).

Potrivit canalului de televiziune privat NTV, cinci persoane au fost reţinute de poliţie.

Primarul reales duminică al metropolei Istanbul, Ekrem Imamoglu, s-a deplasat la locul acestei tragedii. ''Incendiul a fost stins. Sperăm că nu vor mai fi alte victime'', a declarat el, înainte de a transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi în incendiu. 

Agerpres.ro 

Citește și: 

Atac armat urmat de un incendiu uriaş la o sală de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de Statul Islamic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii