Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miron Cozma, demolat la Constanţa Fac denunţ penal pentru violare de domiciliu

ro

27 Dec, 2011 21:18 1402 Marime text

Celebrul cuplu Miron Cozma şi Marinela Niţu se numără printre locatarii Hotelului "Histria" din Mamaia. Cei doi ocupau un apartament la etajul patru, adică exact unul dintre cele două vizate de demolările de marţi dimineaţă.

Cozma nu se afla în hotel în momentul în care mascaţii au pătruns în hotel. Împreună cu Marinela, acesta era la Timişoara unde a petrecut sărbătorile alături de copiii săi. După aflarea veştii, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a pornit spre Constanţa.

"Este incredibil de-a dreptul.S-a întâmplat într-o manieră comunistă. Eu nu stau să judec legalitatea sau ilegalitatea demolării, îl anunţ pe procurorul Niţa că-l voi da în judecată pentru violare de domiciliu.Voi face denunţ penal la procurorul general. Nici proprietarul n-avea dreptul să intre fără ca noi să fim anunţaţi. Ca un gest de omenie, trebuia să ne anunţe să ne căutăm o casă în care să ne mutăm în prag de sărbători. Este la fel cum s-a întâmplat cu Nicolae Ceauşescu care a fost împuşcat de comunişti. Neo-comuniştii au luat o nouă măsură acum. Suntem 70 de familii care nu avem unde să locuim", a declarat Miron Cozma la România TV.

Luceafărul Huilei susţine că avea valori în casă. "Aveam bani, bijuteriile soţiei şi mai aveam o carte de rugăciuni de când eram copil, n-aş fi dat-o nici pe 10 milioane de euro. Era singura amintire de la mama mea!Vreau să mai fac un anunţ public: dacă voi sesiza cea mai mica legătură între demolări şi Miron Cozma ca lider al Partidului Muncitorilor, îi dau în judecată pe Boc, Udrea şi Băsescu", a ameninţat fostul lider al minerilor.

El a menţionat că l-a sunat deja pe George Bosânceanu, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. Cozma locuia în apartamentul din Mamaia din august 2009 şi plătea o chirie de 200 de euro lunar.

Sursa: http://www.rtv.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii