Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre ameninţă cu excluderea din PSD a celor care nu încheie protocoale USL

ro

10 Mar, 2011 21:09 1269 Marime text

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, i-a sfătuit pe liderii filialelor constănţene ale PSD, PNL şi PC să treacă peste toate problemele şi să încheie protocoale de constituire a USL, precizând că politicieni social-democraţi care nu doresc să realizeze această alianţă, riscă să fie excluşi din partid, potrivit Mediafax.

Radu Mazăre a spus, la constituirea Uniunii Social-Liberale în judeţul Constanţa, că interesul general trebuie să primeze în faţa oricărui alt tip de interes.

"Sigur că această alianţă, în anumite locuri unde au existat dispute, animozităţi, unde există încă neînţelegeri, creează anumite dificultăţi, creează anumite probleme. Interesul general, însă, al locuitorilor, al nostru, al românilor este să scăpăm de ciclop, de guvern, de toată mascarada asta. Şi atenţie ce vă spun aici: interesul general primează în faţa oricărui alt interes. Vă rog frumos să faceţi în aşa fel încât să vă înţelegeţi în toate localităţile, să nu fim nevoiţi să fim o instanţă şi să judecăm din trei în trei zile câte un scăndăluţ pe nu ştiu unde, că nu vă puteţi înţelege. (...) Nu voi tolera, cel puţin la mine în partid, niciun fel de neînţelegere sau de incapacitate de a sta de vorbă şi a încheia un dialog cu partenerii noştri. Că unul e frustrat, e nervos, că altul e orgolios, nu mă interesează orgoliile nimănui, mă interesează să scăpăm ţara de Băsescu şi de Guvern", a declarat Mazăre, care a precizat că cei care nu vor încheia aceste protocoale vor fi excluşi din partid.

Semnarea protocolului de constituire şi funcţionare a Uniunii Social Liberale în judeţul Constanţa a fost semnat joi, la Pavilionul Expoziţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 10 Mar, 2011 17:17 Agita-i drace!Da Doamne,Fa CEVA!Ca poate asa ar incepe SFARSITUL hoardei de derbedei.