Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii Eugenia Marinescu și Aurelian Tomuș, în vizorul CSM

ro

18 Aug, 2015 13:13 2363 Marime text
 
În şedinţa din data de 18 august 2015, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat că subzistă temeiurile pentru menţinerea suspendării din funcţia de judecător şi din funcţia de preşedinte al Tribunalului Olt, a Eugeniei Carmen Marinescu, ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârşirea unor infracţiuni, măsură dispusă prin Hotărârea Secţiei pentru judecători nr. 228/07.05.2015.
 
Hotărârea Secţiei pentru judecători a fost luată ca urmare a înlocuirii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar faţă de Eugenia Carmen Marinescu, în prezent judecător la Tribunalul Olt, suspendată din funcţie de la data de 25.03.2015.
 
Și tot azi, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii  a analizat raportul Inspecţiei Judiciare vizând pe Aurelian Nicolae Tomuş, judecător în cadrul Judecătoriei Timişoara şi a constatat că există indicii privind neîndeplinirea condiţiei de bună reputaţie de către magistrat.
 
Totodată, Secţia pentru judecători a decis să se sesizeze din oficiu în vederea suspendării din funcţie a magistratului, precum şi citarea lui în vederea participării la şedinţa din data de 25 august 2015. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii