Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interlopii dau 2.000 de lei pe capul unui ziarist

ro

27 Apr, 2010 17:50 1028 Marime text

Un cunoscut jurnalist din Petroşani a intrat în posesia unor informaţii certe conform cărora pe capul lui s-a pus un premiu de 2.000 de lei. Suma i-a fost oferită unui membru al lumii interlope de către o grupare formată din foşti poliţişti, afacerişti şi un primar despre care jurnalistul a scris mai multe materiale negative.

Directorul cotidianului „Ziarul Văii Jiului", Cătălin Docea, a fost contactat, în timpul unei emisiuni televizate, de un membru al lumii interlope din Petroşani, cunoscut sub numele de Ciobâlc, care a dezvăluit că a primit o ofertă de 20 de milioane de lei vechi ca să-i aplice lui Docea o corecţie.

Docea are convingerea că se încearcă să i se închidă gura, în urma unor anchete de presă publicate de el despre persoanele în cauză. El a formulat mai multe plângeri către DIICOT Alba Iulia şi Hunedoara precum şi către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Potrivit unor surse judiciare, două dintre persoanele menţionate au fost deja citate pentru audieri de către ofiţerii şi procurorii de la Crima Organizată.

Sursa: romanialibera.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii