Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Dumitrescu, noul antrenor al Stelei

ro

10 Aug, 2010 21:11 1192 Marime text
La câteva ore după ce a anunţat că va încerca să-şi cenzureze spusele, Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică la GSP TV în care a dezvăluit, totuşi, câte ceva din cele se ce vor întâmpla la Steaua.

Fără a da explicit numele noului antrenor, patronul grupării din Ghencea i-a făcut totuşi profilul: "Mâine, miercuri, jucătorii vor face antrenamentele cu noul antrenor. Nu vreau să dau detalii, aşteptaţi şi o să vedeţi. Va fi român. Nu va fi angajatul meu, nu vrea nici un ban de la club. Mi-a spus doar atât: Vin, dar nu mă interesează banii. Dă-mi un milion de lei vechi, ca să stau pe bancă. Vreau doar să mă respecţi.

Noul antrenor va avea aceleaşi atribuţii ca şi Victor Piţurcă, doar că nu se va ocupa de latura financiară, pentru că nu se pricepe".

Ziarele de sport, Gazeta Sporturilor şi ProSport, scriu că numele noului antrenor este Ilie Dumitrescu. Rugat să comenteze această variantă, patronul Stelei a spus: "Nici nu confirm, nici nu infirm. Ilie Dumitrescu e de la 7 ani la club, dar nu ştiu sigur dacă va fi el antrenorul".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii