Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

ro

10 Apr, 2024 16:28 730 Marime text

Întrebat, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, despre schimbările tot mai dese de antrenori din România, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, a spus, referindu-se la modul general, că nu mai există apreciere pentru această meserie.

Impresia mea generală, că nu pot să mă duc punctual, este că, în ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager. Nu mai există apreciere. Cred că managerul și antrenorii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic, să producă ce gândesc cei cu bani. Trebuie să fie competitivi, foarte buni, să fie respectați, trebuie să fie responsabili.

Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi, și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă unele lucruri.

La noi, din punctul meu de vedere, antrenorii nu sunt respectați deloc, așa cum erau înainte, antrenorii, managerii, profesorii. Li se se spunea profesor, domn’ profesor, dar în momentul de față nu mai există în România. Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem”, a declarat Hagi.

Ultimul antrenor schimbat în Superligă este bulgarul Ivaylo Petev, de la Universitatea Craiova, formația cu care se va duela Farul vineri, în etapa a patra din play-off.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Superliga 2023/2024. Universitatea Craiova - Farul Constanța
Hagi - „Un alt meci greu, dar suntem încrezători“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii