Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Becali i-a dublat salariul celui mai în formă stelist

ro

22 Oct, 2016 19:43 2834 Marime text
Gigi Becali are un sistem personal de plată al fotbaliştilor de la Steaua. De fiecare dată când un jucător impresionează pe o mai mare perioadă de timp, acesta este chemat la Palat pentru a fi anunţat că i s-a dublat salariul. După Alin Toşca, recent a venit şi rândul lui Florin Niţă.

Florin Niţă este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Stelei. Portarul, care a uimit în ultima perioadă prin evoluţiile sale, este un familist convins şi un om serios. De aici, cel mai probail, survine şi concentrarea din timpul meciurilor şi prestaţiile tot mai apreciate, scrie romaniatv.net.

Florin Niţă i-a intrat la inimă patronului, după ce acesta a devenit titular în poarta roş-albaştrilor. Mai mult, în ultimul meci al echipei, cu FC Zurich, din grupele Ligii Europa, goal-keeper-ul a fost omul meciului, după nenumărate parade în care şi-a salvat echipa.
 
Gigi Becali a decis să-i mărească salariul considerabil lui Florin Niţă, iar de la 8.000 de euro lunar, portarul va fi remunerat de acum cu 15.000 de euro pe lună.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii