Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul vs. FCSB Gazdele pot cuceri titlul dacă se impun în partida de duminică

ro

19 May, 2023 00:00 1284 Marime text
Sursa foto: Facebook
Constanța se pregătește pentru un duel crucial în acest weekend: titlul de campioană a României se joacă duminică, la Ovidiu, unde Farul Constanța are șansa să scrie istorie în fața FCSB-ului.

Cu 47 de puncte, Farul are un avantaj minim față de FCSB, care se află la un punct distanță. Conform caselor de pariuri, Farul are o cotă de 1.55 pentru a câștiga titlul, în timp ce FCSB are o cotă de 2.35. Aceste cote sunt disponibile la Superbet și Betano, două dintre agențiile cu bonus fără depunere la înregistrare. Astfel, o victorie a elevilor lui Gică Hagi în meciul direct cu FCSB ar fi echivalentă cu cucerirea trofeului.

Cotele caselor de pariuri, care reprezintă un barometru al probabilităților, s-au schimbat dramatic înainte de această etapă crucială. Înainte de confruntarea dintre FCSB și Farul, care s-a încheiat cu victoria echipei bucureștene, FCSB avea o cotă de 5.00 pentru a cuceri titlu. Însă, după victoria roș-albaștrilor în fața feroviarilor, elevii lui Elias Charalambous au reintrat în cărți, iar specialiștii nu au întârziat deloc în a puncta acest lucru.

În ciuda presiunii, Gică Hagi, antrenorul Farului, pare încrezător în șansele echipei sale.
„Sunt gata pentru orice provocare. Fiecare jucător își dorește să joace astfel de meciuri. Vom fi acolo, la fața locului, și vom da totul", a declarat Hagi, accentuând determinarea echipei sale de a face istorie.

De cealaltă parte, Gigi Becali, patronul FCSB, a transmis un mesaj direct rivalilor.
„Să nu uite Hagi că nu am pierdut niciodată în fața lui. FCSB este o echipă puternică, iar eu am încredere în băieți", a declarat Becali, care spera ca echipa sa să câștige titlul după o pauză de 8 ani.
Denis Alibec Sursa foto: Facebook
În contextul acestui duel tensionat, scandalul legat de cartonașul roșu primit de Denis Alibec, în meciul cu Rapid a atras atenția presei. Ștefan Vlădoiu, jucătorul asupra căruia a căzut furia lui Denis Alibec, a oferit o descriere detaliată a incidentului, sugerând că Alibec l-ar fi înjurat chiar înainte de a-l lovi. Acest detaliu adaugă un nivel suplimentar de complexitate situației.
„L-am văzut că e în stânga mea, m-am pus pe direcția lui de alergare și l-am auzit spunând ceva în spatele meu. Nu l-am provocat, doar m-am poziționat pe direcția lui de alergare, a spus ceva, nu pot să zic ce, și m-am trezit cu un cot în cap,” a explicat Vlădoiu.

Marius Șumudică a reacționat la acuzațiile care au insinuat că Alibec ar fi luat intenționat cartonașul pentru a fi suspendat în meciul cu Farul:
„Nu pot să cred că un jucător ca Alibec ar face așa ceva. Este un jucător profesionist și nu îl văd făcând asta”, a declarat Șumudică, apărând integritatea fostului său elev.
Cu toate acestea, absența lui Alibec ar putea avea un impact major asupra deznodământului acestui final sezon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii