Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal în cazul unui accident rutier în care ar fi fost implicat omul de afaceri George Becali

ro

13 Nov, 2023 14:58 1008 Marime text
foto: Facebook/ Gigi BecaliPolițiștii IPJ Ilfov au întocmit dosar penal în cazul accidentului în care a fost implicat omul de afaceri George Becali.

Potrivit IPJ Ilfov, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească  din București, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 -Dobroești.

„Polițiștii din Pantelimon s-au deplasat la unitatea  spitalicească respectivă, pentru continuarea cercetărilor, context în care au identificat victima, respectiv un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, bărbatul respectiv ar fi fost  conducătorul  autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localității Dobroești.

În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenței  în organism a alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri  din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanți la trafic,  implicați în producerea evenimentului rutier și a stabilirii cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov. 

Conform unor surse neoficiale bărbatul de 65 de ani este omul de afaceri George Becali. 

Citește și: 

Știri ConstanțaMicrobuz de călători implicat într-un accident rutier la Techirghiol! Sunt mai multe victime (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii