Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distractie nebuna cu fite, animatoare, DJ si bauturi in Mamaia

ro

30 Apr, 2011 15:15 1281 Marime text

Noaptea a fost alba pentru petrecaretii care au ales cluburile de fite din Mamaia. Muzica, bautura, pretentiile si preturile au fost cu totul altele decat in Vama Veche, insa dupa cateva pahare s-a ajuns tot la distractie nebuna.

Animatoarele au incantat asistenta, iar DJ-ii au fost la inaltime. Pe langa cluburi, tinerii au putut opta pentru concertul The Mission organizat pe plaja din statiune.

Domnisoarele si-au luat pantofii si toaletele de fite si au ales doar locatii selecte pentru petrecerea de peste noapte. Daca animatoarele au incantat asistenta masculina, s-a gandit cineva si la fete.

Nici barmanii nu au avut liniste. Au facut totul pentru a incanta asistenta: bautura a curs valuri, dar numai sub forma de cocktailuri fine sau whisky la 300 de lei sticla. Unele bauturi nu puteau fi servite decat direct de pe bratul barmanitei.

Prea mult dans strica insa, cand porti pantofi de gala, dar dupa o scurta pauza, domnisoarele pe tocuri au revenit pe ring. La doar cateva sute de metri in statiunea Mamaia, concertele The Mission au electrizat multimea.

Concertele The Mission, avand parteneri media ProFM si MTV, au strans peste 3000 de tineri. Cu totii hotarati sa revina si la noapte, cand alti DJ promit o atmosfera incendiara.

Sursa:http://stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii