Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 02 decembrie 2022. Sunt posibile altercații cu șefii

ro

02 Dec, 2022 08:05 1470 Marime text

Horoscopul de aziBerbec 

Starile tale de spirit se pot modifica de la o ora la alta, pentru ca influentele astrale vin catre tine puternic. Recomandabil este sa te ocupi mai mult de treburile tale si sa eviti implicarea in ale altora. Incepe o dieta, mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau hoinareste prin magazine pentru a-ti imbogati garderoba. Relatiile cu cei apropiati sunt conflictuale si in orice moment se pot strica.

Taur 

Esti retras si cu nivelul energiei vitale la minim. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau are nevoie de odihna, plimbari in aer liber si mai ales detasare de cotidian. Afecțiuni mai vechi sau mai noi pot apărea în mod sâcâitor. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Remediile naturiste, somnul si o alimentatie usoara ti-ar fi suficiente.

Gemeni 

Prietenii si protectorii iti dau târcoale. Poate fi vorba de intalniri si dialoguri providențiale, chiar daca tema discuției îți cam displace. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita si cariera ta profesionala. Deocamdata, mentalul iti este confuz si cu greu poti face fata relatiilor cu ceilalti. Noteaza-ti ceea ce ti se spune si tine cont de sfaturile si indemnurile celorlalti.

Rac 

O zi in care prestigiul social îți este pus la încercare. Sunt posibile altercatii cu sefii, de aceea fii foarte prudent. Tempereaza-ti reactiile. Debordezi de energie si asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur. De retinut ca ai nevoie sa iti schimbi conceptiile si atitudinea vizavi de tot ce tine de autoritate si reprezentantii ei. Dupa-amiaza mergi la cumparaturi sau intalneste-te cu prietenii la o șuetă.

Leu 

Sufletul tau are nevoie de rafinare si liniste. Sunt momente bune pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu subiecte legate de cultura si civilizatia altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui sa te preocupe constant. Daca te afli in situatia de a sustine examene sau interviuri, pregateste-te serios, dar evita suprasolicitarea fizica si mentala. Sanatatea este vulnerabila, iar provocarile mediului in care traiesti si iti desfasori activitatea sunt la cote mari. 

Fecioara 

Astazi se pune problema achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poti fi nemultumit de banii si bunurile pe care le detii in comun cu un partener de viata, insa tu esti cel care are nevoie de modificarea conceptiilor si atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vietii. Pe de alta parte, priveste oamenii si evenimentele din jurul tau si prin prisma planurilor subtile. Ai deveni mai linistit si ai intelege mai repede rostul lucrurilor.

Balanta 

Relatiile parteneriale iti dau batai de cap. Poate fi vorba atat despre partenerul de viata, cat si despre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. De retinut ca toate acestea sunt modalitati prin care universul te ajuta sa devii mai increzator in fortele tale si mai atent la vocea ta interioara. Desprinde-te cu curaj de vechile colaborari nemultumitoare si pregateste-te serios pentru urmatoarele care se contureaza la orizont.

Scorpion 

Ziua este delicată la capitolul munca si relatii colegiale. Ai dori sa faci mai multe, mai altfel, insa de fiecare data parca te lovesti de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru ca este nevoie sa tratezi munca si implicatiile ei mult mai detasat. Provocarile sunt majore si subtile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului osos si pe cele ale aparatului digestiv. Dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult.

Sagetator 

Sentimentele, dorinta de iubire si poate chiar si de distractii sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubita parca nu mai este pe gustul tau, insa ai nevoie de curaj si un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor in acest segment de viata. Recomandabil este sa iti rezervi momente de relaxare si sa te ocupi de un hobby. Pe seara, aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere surpriza.

Capricorn 

Cu toate ca esti foarte preocupat de colaborarile si proiectele pe care le desfasori in comun cu altii, astazi va trebui sa dai socoteala membrilor familiei si sa te ocupi de treburile gospodaresti. Recomandabil este sa stabilesti si sa intretii relatii armonioase cu neamul tau, pentru ca toate evenimentele vietii tale pornesc de la acesta. Pe de alta parte s-ar putea ca spatiul in care locuiesti sa necesite imbunatatiri sau reparatii. 

Varsator 

S-ar putea sa fie nevoie sa pleci intr-o calatorie scurta. Fie ca este vorba despre vizitarea unei rude apropiate sau scopul calatoriei este profesional, mergi detasat si evita implicarea emotionala in teme care nu te privesc. Poti afla vesti interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Îngrijește-ți sănătatea! Dozeaza-ti eforturile si evita provocarile colegilor de serviciu.

Pesti 

Provocarea zilei este legata de banii si favorurile pe care le obtii din munca desfasurata la un serviciu. Nemultumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reactionezi la concluziile trase de pe urma anlizei situatiei tale financiare. Este nevoie sa iti schimbi sistemul valorilor morale si sa privesti oamenii si evenimentele din preajma ta ca pe niste instrumente pretioase, necesare dezvoltarii tale pe toate planurile vietii.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii