Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Bărhălescu, reprezentant MDRT Străinii vin şi pentru cluburi, şi pentru fete

ro

12 Oct, 2012 23:34 1153 Marime text

Secretarul de stat în MDRT, Cristian Bărhălescu, a declarat că stăinii vin în România și pentru cluburi, și pentru fete, dar majoritatea sosesc pentru business și turism. Bărhălescu a dat aceste informații după ce Mohamad Murad,  președintele Federației Patronatelor din turismul Românesc, a anunțat, joi,  că 15% dintre străinii care vin în București sunt atrași de românce.

Datele INS arată că în 2011 în București au sosit 1,2 milioane de persoane, dintre care 556.947 romîni și 646.701 de străini.

"Evoluţia pozitivă a înnoptărilor în hotelurile din Bucureşti în ultima perioadă se datorează eforturilor agenţilor economici şi evenimentelor sprijinite de MDRT, precum concertele, simpozioanele, congresele şi conferinţele, şi mai puţin turismului pentru fete frumoase, aşa cum declara recent FPTR", a spus Bărhălescu.

În legătură cu declarația președintelui FPTR, conform căreia cei mai mulți stăini care vin la prietene sunt italieni, spanioli și germani, secretarul de stat a spus că principala atracție o reprezintă Bucureștiul ca destinație turistică și nu ca “destinaţie de fete”.

Citeste AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii