Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deciza judecătorilor din Constanța în dosarul dintre reclamanții JT Grup OiL SA, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan și Taner Gazi cu pârâții Primăria Năvodari și Building Ştefan AOP SRL

ro

18 Apr, 2024 14:07 1004 Marime text
 
  • În anul 2022, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7552/118/2022 și cu obiectul - anulare act administrativ autorizaţia nr 283/09.08.2022.
  • Părțile dosarului care este în stadiul procesural de fond sunt: JT Grup Oil SA (ZONA A),  Tucan Tiberiu Rafaello Cristian și Gazi Taner – reclamanți, iar Primarul Oraşului Năvodari, Societatea Building Ştefan AOP SRL și UAT Oraşul Năvodari  - pârăți.
 
În ședința din 16 aprilie, magistrații constănțeni s-au pronunțat în dosarul dintre reclamații JT Grup OiL SA, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan, Taner Gazi și pârâții  Primarul Oraşului Năvodari, societatea Building Ştefan AOP SRL și UAT Oraşul Năvodari.
 
Pe data de 08.11.2022, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7552/118/2022 și obiectul - anulare act administrativ Autorizaţia nr 283/09.08.2022.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: JT Grup Oil SA (ZONA A),  Tucan Tiberiu Rafaello Cristian  și Gazi Taner   -  reclamanți, iar Primarul Oraşului Năvodari, Societatea Building Ştefan AOP SRL și UAT Oraşul Năvodari – părți.
 
În ședința din 16.04.2024, judecătorii au admis excepția inadmisibilității invocată de pârâtul JT Grup Oil SA
„ Admite excepția inadmisibilității invocată de pârâtul JT Grup Oil SA cu privire la excepția de nelegalitate a AC nr.208/31.08.2009 și nr.361/13.10.2011 invocată de pârâtul Societatea Building Ștefan AOP SRL. Respinge ca inadmisibilă excepția de nelegalitate a AC nr. 208/31.08.2009 și nr. 361/13.10.2011. Cu cale de atac odată cu fondul. Pronunțată pe 16.04.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței“, se spune în soluția pe scurt.
 
 

Despre J.T. Group Oil SA

 
Societatea JT Grup OIL SA s-a înființat în anul 2010 și are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționarul majoritar al societății cu 90% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 10% este deținut de către Bogdan-Florin Aldea. Administratorii firmei sunt: Bogdan Florin Aldea, Andrea-Elena Dublea și Alexandra-Maria Tucan.
 
Din anul 2007 până în prezent, JT Grup OIL SA a câștigat 179 de contracte prin achiziții directe, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul fiscal 2022, JT Grup OIL SA, cu 35 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 301.649.192 lei și un profit de 6.300.656 lei.
 
Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.
 
Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 
 

Despre Building Stefan AOP SRL

 
 
Înființată în anul 2016, Building Stefan AOP SRL are sediul pe strada Promenada Navodari, nr. 33 din Năvodari și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Asociații firmei sunt:  Ștefan Odagiu, cu 80 % din capitalul social, Paula Odagiu și Vasile Odagiu, fircare cu câte cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei este Matei Claudiu.
 
Potrivit termene.ro, Paula Odagiu mai este asociată în  Aleka S Travel SRL,  Building Stefan Trattoria SRL și Zen Eleven SRL.
 
Numele lui  Ștefan Odagiu apare în: Odagiu Ștefan Persoană Fizică Autorizată Tulcea,  Odagiu D. Maria (Odagiu Maria) Asociație Familială, Tefani Wind SRL, Building Ștefan Rent SRL,  Building Stefan Beach Club SRL și Azimuth Beach&Lounge SRL.
 
La rândul său,  Vasile Odagiu este asociat în Gelato Artigianale SRL. Claudiu Matei este asociat în Markony Media SRL, Furniture Home Design SRL, Give You SRL și All Drawings MTE SRL.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 16 salariați a raportat o cifră de afaceri de 52.071.048 lei și un profit de 17.757.261 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Următorul termen stabilit în luna aprilie: Decizii importante în dosarul JT Grup Oil SA vs. primarul și UAT Năvodari
 
Firme Constanța: Societatea J.T. Grup Oil - S.A. și-a majorat capitalul social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii