Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia, contract de 77.000 de euro cu Pepiniera Neptun SRL, pentru gazon (DOCUMENT)

ro

21 Apr, 2024 13:21 436 Marime text
  • Pepiniera Neptun SRL este deținută și administrată de Alexandru Cristian Stăcescu.
Pepiniera Neptun SRL a semnat, prin cumpărre directă, cu Primăria Mangalia contractul pentru montarea gazonului în mai multe zone din oraș.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 385.854,27 de lei fără TVA, adică peste 77.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este „Lucrări de pregatire, montare și achiziționare rulouri de gazon“, iar în descriere se precizează că este vizată o suprafață totală de 6.440 mp, în zona bulevardului 1 Decembrie – zona Corabie, zona Oituz, zona Gară, bulevardul Callatis, strada Matei Basarab, Club Nautic.
 
Contractul presupune lucrări de amenajare peisagistică și furnizare rulouri de gazon.
 
Despre Pepiniera Neptun SRL
 
După cum se arăta în edițiile anterioare, Pepiniera Neptun SRL a semnat de-a lungul timpului mai multe contracte cu Primăria Neptun.
 
Detalii despre contractele anterioare pot fi consultate în articolul
 
Licitații Constanța
Pepiniera Neptun SRL a semnat mai multe contracte cu Primăria Mangalia în ultimii 2 ani

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 21 aprilie 2024, Pepiniera Neptun SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în Mangalia, pe strada Mihai Viteazu și se ocupă de cultivarea plantelor pentru înmulțire.
 
Asociat unic și administrator figurează Alexandru Cristian Stăcescu, acesta fiind și fondator, alături de Vlad Marinescu, ultimul retrăgându-se din firmă în 2016.
 
În 2021, firma a fost preluată de Paula Violeta Popa, care, însă, în august 2023 îl cooptează în societate pe Alexandru Cristian Stăcescu și îi cedează firma (MOf. 4268/26.09.2023).
 
Conform termene.ro, Pepiniera Neptun SRL figurează cu 19 achiziții directe (Municipiul Mangalia autoritate contractantă) și un contract public (Municipiul Mangalia autoritate contractantă).
 
În 2023, societatea a declarat 12 angajați, profit aproape 890.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,14 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Pepiniera Neptun SRL a semnat mai multe contracte cu Primăria Mangalia în ultimii 2 ani

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii