Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Mamaia zona Club Nautic. Pietoni loviți pe trecere. Victimele sunt doi cântăreți. Șoferul a fugit dar a fost prins (galerie foto + video)

ro

21 Aug, 2017 00:02 14498 Marime text
Un grav accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Mamaia, zona Club Nautic-Pinguin-Hotel Astoria, unde un șofer care se pare că era și băut, potrivit martorilor, a lovit pe trecere doi pietoni, care traversau regulamentar.

Imediat după producerea accidentului conducătorul auto, care circula cu o mașină Lancia Libra, cu numere de Constanța, și cel care îl însoțea au părăsit locul evenimentului fără încuviințarea anchetatorilor.

După o scurtă urmărire prin stațiune cei doi au fost blocați în trafic în zona Camping Pescăresc-Mamaia Nord, spre Năvodari, și aduși la locul accidentului pentru reconstituire și declarații.

La locul evenimentului au fost trimise un echipaj SMURD și două ambulanțe pentru acordarea primelor îngrijiri medicale de specialitate.

Martorii spun că victimele sunt doi artiști ambulanți care cântă pe plajă: unul este chitarist și unul viorist.

Poliția Rutieră Constanța a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările care au condus la producerea accidentului.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii