Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A decedat profesoara care a fost lovită de crengile unui copac în parc

ro

14 Aug, 2016 14:31 1301 Marime text
Profesoara din Aiud, care a fost lovită de crengile unui copac în timp ce făcea sport în parc, a decedat la spitalul din Sibiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează B1 TV.

Femeia a ajuns în comă la spital zilele trecute, în urma incidentului, precizează ziarulunirea.ro, citat de B1 TV.

Reamintim că tragedia s-a produs în data de 4 august. Femeia a ajuns la spital după ce crengile unui copac s-au desprins și s-au prăbușit peste ea în timp ce făcea sport pe unul dintre aparatele fitness din parcul municipal Aiud. Aceasta a fost transportată cu ambulața la spitalul din Aiud, însă pentru că starea sa s-a agravat, medicii de aici au decis să o trimită de urgență, cu un elicopter SMURD, la spitalul de Neurologie din Sibiu. Femeia a intrat în comă, iar la câteva zile, în ciuda eforturilor făcute de medici, aceasta a pierdut lupta cu viața. Parcul municipal Aiud este și acum închis. Zona a fost delimitată, fiind puse mesaje de atenționare că accesul este strict interzis, pentru că se toaletează copacii.

Femeia urmează să fie înmormântată marți, 16 august. Ancheta în acest caz va fi preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, mai spune sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii