Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Gimnazială nr. 37 Constanța Vicecampionul mondial Cristian Tranulea, alături de campionii Under-8 de la „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“ (GALERIE FOTO)

ro

07 Feb, 2023 00:00 4727 Marime text

 

 
  • Profesoara care îi pregătește pe copii, Violeta Georgescu, a avut emoții mari la competiție, aflându-se într-o dublă ipostază: de antrenor, dar și de mamă, din formație făcând parte și fiul ei, Florin!
 
După echipa de fete Under-12, Școala Gimnazială nr. 37 Constanța a ieșit campioană județeană la „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“, calificându-se astfel la faza de zonă, și cu formația Under-8 de băieți.
 
Întrecerea a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Echipele de băieți s-au înfruntat la șase categorii de vârstă.
 
Clasamente fotbal băieți
 
Under-8
1. Școala Gimnazială nr. 37 Constanța
2. Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ Constanța
3. Școala Gimnazială „Petre Ispirescu“ Constanța
4. Școala Gimnazială nr. 8 Constanța
 
Under-10
1. Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ Constanța
2. Școala Gimnazială nr. 3 Mangalia
3. Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ Năvodari
4. Școala Gimnazială nr. 12 „B. P. Hașdeu“ Constanța
 
Under-12
1. Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ Ovidiu
2. Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși“ Medgidia
3. Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ Constanța
4. Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța
 
Under-14
1. Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ Constanța
2. Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța
3. Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ Cumpăna
4. Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ Ovidiu
 
Under-16
1. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ Medgidia
2. Liceul Teoretic Băneasa
3. Liceul Tehnologic „Ion Podaru“ Ovidiu
4. Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța
 
Under-18
1. Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța
2. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ Medgidia
3. Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța
4. Liceul Teoretic „George Emil Palade“ Constanța.
 
Antrenoare și mamă. Emoții duble!
 
Echipa Under-8 a Școlii Gimnaziale nr. 37 a câștigat cu această ocazie prima ei cupă. Profesoara care îi pregătește pe copii, Violeta Georgescu, a avut emoții mari la competiție, aflându-se într-o dublă ipostază: de antrenor, dar și de mamă, din formație făcând parte și fiul ei, Florin!
 
„Când ai de la început o intenție bine stabilită, când îți dorești atât de mult să ți se împlinească, Universul lucrează pentru tine. De la început, noi, ca echipă (și aici mă refer la elevii sportivi, părinții lor, majoretele, Cristian Tranulea, care a fost alături de noi), am știut ce vrem. Prin munca depusă la antrenamente, dăruirea elevilor sportivi, talentul fiecăruia și credința mea în sportivii mei, am ajuns să cântăm «Campionii, campionii», să ridicăm trofeul de locul 1 sus și să arătăm că suntem cei mai buni. Pentru mine personal a fost cea mai importantă finală, am fost și antrenor și părinte... Florin a jucat și el! Vă felicit, dragii mei, că sunteți niște copii minunați, că ați știut să încheiați o finală de Olimpiadă cu locul 1! Vă sunt recunoscătoare să sunterți elevii mei și că alături de voi am trait niște emoții puternice! Vă iubesc, dragilor!“, a fost mesajul Violetei Georgescu.
 
Din echipa campioană a Școlii 37 au făcut parte: Florin Adrian Georgescu (clasa a II-a D), Ștefan Dobrin (clasa a II-a D), Eduard Cristian Toniță (clasa a II-a D), Tudor Cornel Modiga (clasa a II-a B), Luca Dodiș (clasa a II-a A), Luca Iordan (clasa a II-a A), Damian Florin Drăghici (clasa a II-a D), Eric Ștefan Nichitovici (clasa a II-a B), Emir Cadîr (clasa a II-a D), Luca Sebastian Chelariu (clasa a II-a B) și Matteo Mihai Covaci (clasa a II-a A).  
 
Violeta Georgescu, primul profesor de sport al lui Cristian Tranulea
      
Vicecampion mondial, anul trecut, la înot în ape înghețate, Cristian Tranulea i-a fost alături echipei de la Școala 37 și a încurajat-o la competiție. „Oină, șah, atletism sau fotbal! Acestea au fost primele mele activități prin care doamna profesor Violeta Georgescu a reușit să mă îndrume spre sportul de înaltă performanță, încă din școala generală! Mă bucur tare mult că am putut să fiu alături de echipa de fotbal U8 a dânsei, echipa câștigătoare a turneului organizat de ONSȚ Fotbal! A fost o competiție importantă pentru primul meu profesor de educație fizică și sport, etapa finală în care sper că am reușit să transmit înapoi măcar 1% din încrederea primită în toți acești ani! Vă felicit pentru acest rezultat și sper să ajungeți cât mai sus pe drumul ales!“, a punctat Cristian Tranulea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Violeta Georgescu, Cristian Tranulea)
 
Citește și:
 
Echipa de fete U-12
Școala Gimnazială nr. 37 Constanța, câștigătoare a fazei județene a „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“ (GALERIE FOTO)


Constanța
Meciuri pline de ambiție și pasiune la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii