Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi elevi de 13 ani, acuzați că au hărțuit sexual o profesoară în timpul orei. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

07 Apr, 2023 16:06 2513 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPoliţiştii din Prahova au deschis o anchetă după apariția unor filmulețe în mediul online în care apar doi elevi de 13 ani, de la o şcoală din localitatea Valea Doftanei, care ar fi hărţuit sexual o profesoară în timpul orelor de curs.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unui clip video ce ilustrează mai mulţi elevi care prezintă explicit activităţi sexuale îndreptate asupra unui cadru didactic, compartimentul de Relaţii Publice (...) este abilitat să comunice următoarele: La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au fost sesizaţi de către directorul unei unităţi şcolare din comuna Brebu despre faptul că deţine o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani, în timp ce se aflau într-o sală de clasă, au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic", au precizat reprezentanții IPJ Prahova. 


Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii