Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constanteni, victime ale unei deflagratii, in judetul Arges

ro

22 Feb, 2009 13:47 646 Marime text

Tragicul eveniment a avut loc la fabrica de biodiesel din comuna argeşeană Mărăcineni

Victima, în vârstă de 57 de ani, din Constanţa, se afla în stare critică şi medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti au fost rezervaţi încă de la început cu privire la şansele lui de supravieţuire. Bărbatul suferise arsuri de gradul III şi gradul IV la cap şi membre şi avea şi fractură de mandibulă.

Colegul său, de 50 de ani, tot din Constanţa, se află în afara oricărui pericol, starea lui fiind stabilă.

Explozia de la Mărăcineni a provocat panică printre zeci de săteni, care spun că nu este normal ca patronul unei astfel de fabrici să primească autorizaţie pentru o asemenea construcţie foarte aproape de casele lor.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au început o anchetă în cazul acestui accident de muncă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, deflagraţia nu a fost urmată de un incendiu şi nu a fost necesară intervenţia militarilor.

În urma unor verificări preliminare, locotenentul Constantin Diaconu, şeful echipei de intervenţie de la ISU Argeş, a declarat că deflagraţia a avut loc ca urmare a unei acumulări de gaze într-un recipient asupra căruia s-au executat lucrări de sudură.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii