Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COPILĂRIE CURATĂ Un ghid pentru părinţi responsabili. Cum să creşti copii inteligenţi şi echilibraţi de Sue Palmer

ro

28 May, 2012 02:51 2036 Marime text

carte.jpgCum poți să îi inspiri copilului tău comportamente sănătoase legate de hrană şi odihnă?

Cum poţi folosi înclinaţia naturala a copilului pentru joacă pentru a-l ajuta să înveţe şi să îşi dezvolte aptitudinile native? Cum poţi regla balanţa muncă-viaţă privată şi cum poți creşte calitatea timpului petrecut împreună cu micuţul care are nevoie de tine? Cum faci ca prezenţa ta lângă copilul tău să fie intensă, stimulatoare, benefică, cu atât mai mult cu cât realizezi că de asta depinde forţa interioară a adultului care va deveni? Cum să foloseşti ce e mai bun din tehnologiile moderne precum televizorul şi computerul şi în același timp să eviţi primejdiile evidente ale acestora?
Sue Palmer, autoarea acestei cărţi de excepţie, o profesionistă în domeniul psihologiei infantile şi în acelaşi timp o cercetătoare a evoluţiei copilului în societatea modernă, îşi asumă misiunea dificilă de a explica complexitatea factorilor care influențează evoluţia unui copil în zilele noastre. Privind lucrurile din dubla prspectivă a omului de ştiinţă şi aceea a unei femei cu inimă mare, Sue Palmer oferă părinţilor sfaturi practice şi simple pentru rezolvarea problemelor complexe cu care aceştia se confruntă. Cunoscută în întreaga lume drept un specialist cu o abordare rafinată şi neconvenţională în creşterea copiilor, Sue Palmer demonstrează că soluţiile cu adevărat eficiente nu sunt întotdeauna cele mai complicate. Bunul simţ, intuiţia şi mai ales conexiunea plină de iubire dintre voi şi copil sunt premisele care contează cu adevărat.
Cu toţii dorim ca într-o bună zi copilul nostru să devină un adult echilibrat, inteligent, deschis din punct de vedere emoţional, care să îşi trăiască viaţă cu încredere şi siguranţă de sine. Ei bine, Copilărie Curată este o carte care vă conduce către toate acestea bazându-se pe ultimele cercetări în domeniu, dar şi pe experienţa uriaşă a unei autoare care şi-a dedicat viaţa acestui subiect. Copilărie curată este dovada vie a faptului că schimbarea stă în puterile fiecăruia dintre noi.

Sursa: elenafrancisc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii