Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Autoritățile locale din Năvodari sunt pregătite pentru iarnă

ro

22 Oct, 2013 18:08 3291 Marime text
Oraşul Năvodari nu va fi luat prin surprindere de iarna ce va veni. Şi asta pentru că pregătirile de vreme rea au demarat cu o lună înainte ca sezonul rece să înceapă.
 

La fel ca anul trecut, aproximativ 15 utilaje de deszăpezire vor fi pregătite să intervină la orice oră astfel încât zăpada să nu blocheze drumurile din Năvodari.
 
“ Firma Polaris a constituit la Năvodari Comandamentul Local de Iarnă care va funcționa în perioada sezonului rece și va deveni activ ori de câte ori vremea o impune. Activitatea de deszăpezire va fi realizată cu utilaje proprii constând din buldoexcavatoare, vole, lame.” a declarat reprezentantul Polaris M Holding, Geanina Filip.
 
Chiar dacă până vor cădea primii fulgi de nea va mai trece un timp, necesarul de material antiderapant şi 250 de tone de nisip au fost asigurate de autorităţile locale din Năvodari.
 
“ A fost asigurat necesarul de material antiderapant constând în nisip și clorură de calciu. Clorura de calciu a fost adusă la dispoziția domnului primar Matei Nicolae.” a spus Geanina Filip.
 
Clorura de calciu are calitatea de a proteja covorul asfaltic, astfel încât drumurile să nu aibă de suferit după sezonul rece.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii