Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Bărbat reținut pentru violență în familie. Ce au constatat autoritățile

ro

06 Oct, 2023 19:41 843 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • ​La data de 5 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 69 de ani, din localitatea Cut, județul Alba, care este cercetat sun aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 5 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 69 de ani, din localitatea Cut, județul Alba, care este cercetat sun aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 5 octombrie 2023, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii avute cu membrii familiei sale, ar fi devenit violent și i-ar fi determinat să părăsească locuința comună. 

În cursul zilei de ani, 6 octombrie 2023, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IGI: Noi activități ale polițiștilor de Imigrări din Botoșani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii