Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de taxiuri dă în judecată primarul municipiului Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

28 Feb, 2024 09:51 510 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 1111/118/2024, care are ca obiect anulare act emis de autorități publice locale.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 1111/118/2024, care are ca obiect anulare act emis de autorități publice locale.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 20.02.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în anulare act emis de autorități publice locale, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt GSI Express Spedition SRL cu sediu ales la AV, în calitate de reclamant și primarul municipiului Constanța, în calitate de pârât.
 
Nu a fost stabilit termen în dosar.
 
Despre GSI Express Spedition SRL:
 
Societatea GSI Express Spedition SRL a fost înființată în anul 2016 și are sediul în municipiul Constanța, bulevardul I. C. Brătianu, nr. 125, ce se ocupă de „Transporturi cu taxiuri”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Matiș Bogdan Ștefan.
 
Acesta mai este asociat unic și administrator la GSI Vogue  Spedition SRL, asociat și administrator la GSI Optimus Prime SRL, GSI Smart Spedition SRL, Niros Adaoc SRL, Uploaded SRL și asociat la Vogue Logistic SRL, Drive Briliant SRL, Taxi Roial Rebel SRL și Tudor Star Com SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, GSI Express Spedition SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 138.721 lei, cu un profit de 36.606 lei la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Din 1 martie 2024: Veronica Jalbă, noul prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii