Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amzacea pregăteşte licitaţia pentru amenajarea reţelei de canalizare

ro

20 Jun, 2013 00:00 1398 Marime text
În două-trei luni, primarul comunei Amzacea, Constantin Radu, va iniţia procedura de licitaţie publică pentru construcţia sistemului de canalizare şi pentru montarea unei staţii de epurare în comună. Proiectul în valoare echivalentă de 6.000.000 de lei va fi finanţat cu bani de la Uniunea Europeană. Se are în vedere amenajarea reţelei de canalizare pe o distanţă de 14 kilometri, urmând ca toţi locuitorii din comună să beneficieze de această lucrare, a precizat primarul Constantin Radu.

Obiective în curs de finalizare

La Casicea, la această dată, reţeaua de alimentare cu apă este finalizată în proporţie de 85%. Potrivit primarului, ar mai fi necesari 300.000 de lei pentru ca lucrarea începută în anul 2008 să fie finalizată. Amintim că banii pentru acest obiectiv de investiţii vin de la Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice Locale.  
Lucrările la şcoala din Amzacea sunt aproape finalizate. Potrivit şefului autorităţii locale, a mai rămas de montat tabla pe acoperişul şcolii. O problemă o ridică în continuare cele trei grădiniţe din comună, ale căror lucrări au demarat în urmă cu mai bine de trei ani şi care la această dată sunt sistate. Primarul speră ca, la rectificarea bugetară din luna iulie, Guvernul să-i trimită fondurile necesare pentru finalizarea celor trei grădiniţe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii