Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețea de fibră optică aeriană pentru servicii de comunicații electronice în comuna Amzacea. RCS&RDS SA a primit acordul APM Constanța

ro

11 Feb, 2024 15:35 728 Marime text
  • APM Constanța a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire rețea fibră optică aeriană pentru servicii de comunicații electronice“, propus a fi amplasat în comuna Amzacea.
  • Investitorul este compania RCS&RDS SA.

RCS&RDS SA va înființa o rețea firbă optică aeriană pentru servicii de comunicații electronice, propusă a  fi amplasată în comuna Amzacea, satele: Amzacea, Casimcea și General Scărișoreanu, intravilan și extravilan.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel, agenția de mediu a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire rețea fibră optică aeriană  pentru servicii de comunicații electronice“, propus a fi amplasat în comuna Amzacea.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00 - 14.00. De asemenea, cei interesați pot depune comentarii, observaţii și propuneri la sediul APM Constanța.

 

Despre RCS & RDS SA



Înființată în anul 1994, compania RCS & RDS SA desfășoară activități de telecomunicatii prin rețele cu cablu. Compania are sediul social pe strada  Dr. Staicovici, nr. 75, Et. 2, Bloc Forum 2000 Building București.
Acționarii companiei sunt: Digi Comunications NV, 93,57% din capitalul social și Asociați Persoane Fizice, cu 6.42 % din capitalul social. Administratorii companiei sunt: Bulgac Serghei, Ciobotaru Bogdan, Dinei Mihai, Ioniță Dan Popoviciu Valentin.

 În anul fiscal 2022, compania cu 10.468 salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.825.120.176 lei și un profit net de 1.332.040.418 lei.

Societatea are 668 de puncte de lucru. Compania a încheiat 5.621 contracte de achiziții publice în valoare totală de 307.955.844,36 lei, potrivit termene.ro.

Printre autoritățile contractante se numără: Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Biblioteca Județeană Constanța, Primăria Constanța sau Consiliul Județean Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:

Licitații publice. RCS&RDS SA asigură interconectarea sistemelor video ale unităților școlare din municipiul Constanța cu dispeceratul Poliției Locale (DOCUMENT)
 
Licitații publice. Primăria a bătut palma cu RCS&RDS SA. Sunt vizate comunicațiile electronice pe proprietatea publică sau privată a municipiului Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii