Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie obligatorie Proiectarea și execuția sistemului video de monitorizare a traficului în comuna Amzacea din județul Constanţa, contestate la CNSC!

ro

31 Mar, 2024 17:00 1130 Marime text
  • Rezultatul procedurii și a raportului procedurii emise de primăria comunei Amzacea din județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul achiziției de lucrări proiectare și execuție „Sistem video inteligent de monitorizare a traficului, siguranţa drumurilor publice, siguranţa spaţiilor publice şi centru de date şi monitorizare în timp real a stării localităţii” a fost contestat de Microcip Electronics SRL
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis în parte constestația formulată și a decis să anuleze raportul procedurii în partea privind oferta Romoffice Construct Holding AG SRL
  • CNSC a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei Romoffice Construct Holding AG SRL și la emiterea unui nou raport al procedurii de atribuire, în termen de cel mult zece zile
  • Consiliul a respins ca nefondat, capătul de cerere privind reevaluarea ofertei asocierii Microcip Electronics SRL – Microcip Security Serv SRL
 

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 724 / C2 / 510 la contestația înregistrată de Microcip Electronics SRL cu sediul social în Câmpina, reprezentată legal prin Milu Ciprian-Nicolae – administrator, împotriva adresei nr. 17089/13.02.2024 de comunicare a rezultatului procedurii și a raportului procedurii nr. 17089/13.02.2024, emise de primăria comunei Amzacea din județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificată, organizată în vederea încheierii contractului de lucrări având ca obiect - proiectare și execuție aferente obiectivului de investiții: „Sistem video inteligent de monitorizare a traficului, siguranţa drumurilor publice, siguranţa spaţiilor publice şi centru de date şi monitorizare în timp real a stării localităţii, în Comuna Amzacea, județul Constanţa”.

Firma contestatoare a solicitat anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii și a raportului procedurii.

Pe cale de consecință, societatea contestoare a cerut obligarea autorității contractante la reevaluarea documentelor prezentate în DUAE și admiterea ofertei sale, precum și obligarea autorității contractante la reevaluarea și respingerea ofertei depuse de Romoffice Construct Holding AG ca neconformă.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis în parte constestația formulată de Microcip Electronics SRL în contradictoriu cu primăria comunei Amzacea și a decis să anuleze raportul procedurii nr. 17087/13.02.2024, în partea privind oferta Romoffice Construct Holding AG SRL și actele ulterioare, inclusiv adresele de comunicare a rezultatului procedurii. Totodată, CNSC a obligat autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei Romoffice Construct Holding AG SRL și la emiterea unui nou raport al procedurii de atribuire, în termen de cel mult zece zile de la data primirii prezentei decizii, cu respectarea celor stabilite în considerentele prezentei, a documentației licitației și a legislației aplicabile achiziției publice.

Consiliul a respins ca nefondat, capătul de cerere privind reevaluarea ofertei asocierii Microcip Electronics SRL – Microcip Security Serv SRL.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016 iar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.
 
Despre firma contestatoare, Microcip Electronics SRL
 
Microcip Electronics SRL a fost fondată în ianuarie 2007, se ocupă de activități de servicii privind sistemele de securizare, are sediul pe Aleea Rozmarin, Câmpina, județ Prahova, și este controlată de Milu Ciprian Nicolae, asociat unic și administrator.

Acesta mai apare în Microcip Security Serv SRL.

Pentru anul 2022, cu 17 angajați, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 7.265.690 de lei și un profit net de 110.882 de lei.

Microcip Electronics SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Poliția Locală Târgoviște, Orașul Sinaia (Primăria Orașului Sinaia), Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina, Ministerul Apărării Naționale - U.M.01912 Borcea, Administrația Naționala a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 335, Primăria Comunei Cornu dar și Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii