Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro „Țara arde, Prefectul se plimbă!”. Palaz solicită demiterea lui Constantin Ion

ro

09 Sep, 2015 12:00 1700 Marime text
 
Presedintele PMP Constanta, Claudiu Palaz, solicita de urgenta demiterea prefectului Constantin Ion, care in loc sa gestioneze situatia refugiatilor ce vor fi repartizati in judetul Constanta, el … se plimba in Turcia, scrie stiripesurse.ro

„Fierbe Europa, iar Prefectul de Constanta, „ FARA COSTUM, FARA CRAVATA!” … prin Turcia. 

Nu sunt revoltat de faptul ca il copiaza pe Ponta, seful lui, si se duce tot   in … Turcia, dar ma revolta faptul ca avem un prefect incompetent, inconstient si indiferent fata de problemele constantenilor! Se poate plimba cat vrea, dar trebuie sa-si indeplineasca atributiile de serviciu!

Ca cetatean al Constantei, vreau sa stiu cum va gestiona criza refugiatilor ce vor fi repartizati in judetul Constanta?

Prefectul este obligat sa faca publice demersurile facute in acest sens:

Daca a constituit la nivel de judet un comandament care sa gestioneze situatia refugiatilor.
Care sunt institutiile care fac parte din acest comandament?
Daca a stabilit un regulament al acestuia si cum a stabilit sa se coordoneze institutiile judetene in acest sens, fara a exista sincope si sa ne trezim cu afirmatii: „ Am fost depasiti de situatie”, „ Ne-a luat prin surprindere”, sau altele de acest gen!
Cum crede ca se vor caza refugiatii in spatiile institutiilor de invatamant  (propunere aberanta, de altfel) in contextul in care, studentii si elevii, au spatii deficitare de cazare?
Cum va fi asigurata securitatea si igienizarea  locatiilor in care vor fi cazati refugiatii?
Cum vor fi integrati copiii acestora si ce masuri se vor lua in acest sens?
Cum va fi asigurata aprovizionarea cu alimente si asistenta medicala a refugiatilor si cine va coordona aceasta actiune?
Cum se vor desfasura activitatile de integrare a refugiatilor in societate, sau care este strategia de sustinere logistica a acestora si pentru cat timp?
Care sunt costurile care vor fi alocate pentru sustinerea si cazarea refugiatilor, de unde sunt suportate aceste cheltuieli si care sunt implicatiile Primariei si Consiliului Judetean Constanta? (sper ca cele doua institutii sa cunoasca care le sunt atributiile in acest sens)
10. Ce masuri ati luat pentru identificarea si  neutralizarea posibilelor persoane ( daca exista) care au reusit sa se infiltreze intre refugiati si care sunt dispuse sa execute actiuni violente sau teroriste pe teritoriul judetului Constanta?

Sunt intrebari ale caror raspunsuri orice constantean este normal sa le afle! Nu sunt secrete de stat! Sunt doar obligatii de serviciu pe care Prefectul trebuie sa la indeplineasca! Iar el, ce face? Se plimba in Turcia, in plina criza Europeana a refugiatilor si posteaza pe reteaua de socializare mesajul : „ FULL FAN IN TURCIA”!

PMP Constanta, solicita de urgenta demiterea prefectului Constantin Ion, pentru incompetenta, inconstienta si ignoranta fata de siguranta constantenilor!”.


Text preluat de pe stiripesurse.ro



Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii