Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Schimbare majoră. „Călăul” lui Dragnea zboară din DNA

ro

26 Aug, 2015 15:46 1462 Marime text
 
Schimbare majoră la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), decisă de secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Un procuror de la vârful direcţiei a cerut să fie mutat la parchetul unui tribunal, iar cererea i-a fost aprobată, informează stiripesurse.ro.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la structura centrală a Direcţia Naţională Anticorupţie a procurorului Lucian Papici. Acesta era unul dintre cei mai importanţi cinci oameni din DNA, şeful Secţiei 1 din DNA. Prin mâna sa au trecut cele mai importante dosare de corupţie din ultimii ani, inclusiv Dosarul Referendumului, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Papici Lucian Gheorghe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 31.08.2015. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea domnului procuror Papici Lucian Gheorghe din funcţia de procuror şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei – DNA, începând cu data încetării activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie", se arată în decizia CSM.


Integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii