Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlonista Antoanela Manac a concurat la etapa de Cupă Mondială din Belgia (galerie foto)

ro

21 Jun, 2018 00:00 2164 Marime text
La etapa de Cupă Mondială la triatlon de la Antwerp (Belgia) a concurat şi constănţeanca Antoanela Manac. Aflată pe poziţia a 138-a în lume înaintea cursei, sportiva de 22 de ani a ocupat locul 46 din 60 de competitoare, multe dintre ele fiind din topul mondial.
 
„Concursul a fost organizat pe distanţa sprint, triatlonista noastră având timpul final de 1:07:06. Câştigătoare a fost americanca Summer Cook (număr 6 mondial), cu timpul de 1:02:52. Cele mai importante competiţii din calendarul Antoanelei pentru acest an sunt Campionatele Europene de Triatlon Sprint din Estonia şi Mondialele de U23 din Australia“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Triatlon.
 
Rezultate bune pentru reprezentanţii Constanţei şi la Campionatele Naţionale de Triatlon Supersprint, de la Snagov, la care au participat peste 200 de sportivi. La copii, dintre constănţeni au fost desemnaţi câştigători Amalia Singuran (Trident Triathlon Constanţa), la 11 ani, Ioana Badea (Atena Sport Club Constanţa), la 12 ani, şi Carol Popa (Atena Sport Club), la 12 ani. Cristian Tranulea (ACS Bike Squad) a devenit vicecampion naţional de juniori. În cursa fetelor, patru din cele clasate în top cinci au fost cadete, printre care şi Casia Damian (Trident Triathlon Constanţa), situată pe poziţia a treia.
 
În întrecerea amatorilor de la Age (grup şi ştafete), constănţenii au venit primii la open, în ordinea Ildis Teofic, Filip Grigorescu şi Radu Marga. Campioni naţionali la amatori au fost desemnaţi dintre constănţeni Ildis Teofic (Trident Triathlon) - la categoria 30-34 de ani, Filip Grigorescu (ACS Bike Squad) - la 40-44 de ani şi Cosmin Babenco (Atena Sport Club) - la 45-49 de ani.
 
După acest campionat, o parte dintre sportivii lotului naţional de cadeţi şi juniori, printre care şi Vlad Catană (Atena Sport Club Constanţa), au rămas în pregătire la Complexul Sportiv Navasart de la Snagov.
 
Sursa foto: 1 - Federaţia Română de Triatlon, galerie - Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii