Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză pregătită de primarul Mariana Gâju Arbitrul Mihai Pericleanu şi-a unit destinele cu frumoasa Corina, la Cumpăna (galerie foto)

ro

10 May, 2014 00:00 3509 Marime text
Arbitrul constănţean de fotbal Mihai Pericleanu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, frumoasa Corina, ceremonialul civil desfăşurându-se la Cumpăna, localitatea natală a miresei. „A fost o festivitate frumoasă, aşa cum ne-am dorit. Gazdele noastre s-au pregătit din timp, oferindu-ne un cadru deosebit, drept pentru care le mulţumim. Primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, nu a putut fi prezentă, fiind plecată în străinătate, însă a ţinut mult să ne adreseze un mesaj. Fusese pregătit în acest sens un televizor, pentru ca doamna primar să intre în direct cu noi, însă legătura nu a funcţionat, astfel că am vorbit la telefon. A fost o surpriză plăcută pentru noi.

Suntem onoraţi de felul în care am fost trataţi de echipa de la Primăria Cumpăna“, a declarat Mihai Pericleanu. Naşii tinerilor însurăţei sunt soţii Ionel (şi el arbitru) şi Nicoleta Nae. După ce au scos actele, Mihai şi Corina au petrecut apoi la Constanţa, însă într-un cadru restrâns. Pe lângă Ionel Nae, au mai fost prezenţi doi arbitri, Marian Carson şi Gabriel Bogdan, buni prieteni cu mirele. „Nu am vrut ceva de amploare acum, ţinând cont că soţia mea este şi însărcinată (n.r. urmând a naşte la finele lunii viitoare). Petrecerea de pe 1 noiembrie, când vom sărbători şi botezul copilului pe care îl aşteptăm (o fetiţă, căreia îi vom spune Sara Nicoleta), va fi mult mai mare. Cred că jumătate dintre nuntaşi vor avea legătură cu fotbalul şi cu arbitrajul“, a mai spus Mihai Pericleanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii