Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:09 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este liberalul care face bani cu primăria condusă de social-democratul Decebal Făgădău!(documente)

ro

25 Jul, 2020 00:00 2116 Marime text

  • Cip Avantaj SRL din Tulcea va asigura personal pentru întreținerea instalațiilor interioare la parcarea supraetajată în stațiunea Mamaia și funcționarea echipamentelor la pasarelele din stațiunea Mamaia și Stadionul “Gheorghe Hagi” Constanța

  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  445.759.54 lei. Câștigătorul contractului încheiat de primăria Constanța este Cip Avantaj SRL

  • Pericleanu-Grigore Ciprian este asociat unic şi administrator. Acesta a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL

 
Cip Avantaj SRL din Tulcea va asigura personal pentru întreținerea instalațiilor interioare la parcarea supraetajată în stațiunea Mamaia și funcționarea echipamentelor la pasarelele din stațiunea Mamaia și Stadionul “Gheorghe Hagi” Constanța.
Îndeplinirea serviciului va consta în asigurarea de personal calificat pentru planificarea, organizarea și coordonarea activităților de întreținere ale obiectivelor aflate în proprietatea unității administrativ-teritoriale Municipiul Constanța, precum și ale instalațiilor și utilajelor cu care acestea sunt dotate și asigurarea funcționării echipamentelor în parametrii optimi, după cum urmează:
- LOT 1 – Parcare supraetajată stațiunea Mamaia: 1 administrator, 1 electrician și 1 instalator sanitar pentru obiectivul ”Parcare supraetajată P+7E+T”, zona Albatros, stațiunea Mamaia;
- LOT 2 – Pasarele pietonale stațiunea Mamaia: 6 manipulanți pasarele, câte 3 manipulanți pasarele pentru fiecare pasarelă: ”Pasarela pietonală Iaht” din zona Sat Vacanță, stațiunea Mamaia și ”Pasarela pietonală Val Retro” din zona hotel Rex, stațiunea Mamaia;
- LOT 3 – Stadion Constanța: 2 îngrijitori teren pentru obiectivul Stadion “Gheorghe Hagi”, Constanța.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  445.759.54 lei. Câștigătorul contractului încheiat de primăria Constanța este Cip Avantaj SRL.
Societatea va încasa pentru primul lot din contract -  142.032.08 lei, pentru al doilea lot  - 185.946.45 lei iar pentru cel de-al treilea lot – 117.781.01 lei.

Despre SC CIP Avantaj SRL  


Societatea cu sediul social în Tulcea se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor” şi are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat. Pericleanu-Grigore Ciprian este asociat unic şi administrator. Acesta a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL. Şi ar mai fi continuat, dacă nu ar fi fost declarat incompatibil de ANI, după ce firma părinţilor săi, Pericle Star SRL, a avut contracte cu municipalitatea din Tulcea. Onoarea fostului consilier a fost repede reparată, fiind ales în 2013 preşedinte al Consiliului de Administraţie al Radionav Constanţa. Potrivit CV-ului, Pericleanu a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti în 2003, specializarea contrabas, iar între 2003 şi 2005 a fost asistent universitar în cadrul aceleiaşi instituţii.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Contractul poate fi consultat în secțiunea „Documente”.
 
Citește și:


Peste un milion de euro de la Primăria Constanţa pentru un fost consilier PNL de la Tulcea şi fost şef la Radionav!

O firmă din Tulcea face curăţenie în spaţiile SPIT

Licitaţie contestată de o firmă din Tulcea. Iată ce spune Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (document)

Un contract de aproape 3 milioane de lei. În următorii doi ani, Primăria Municipiului Constanţa va avea şoferi de la Tulcea!

Un fost șef al Radionav încasează peste jumătate de milion de lei pentru servicii de curățenie în sediile Consiliului Judeţean Constanţa (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii