Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:41 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste un milion de euro de la Primăria Constanţa pentru un fost consilier PNL de la Tulcea şi fost şef la Radionav!

ro

31 Aug, 2019 00:00 1233 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a încheiat recent un contract privind servicii de curăţenie, cu asigurare de personal şi materiale, pentru sediile Primăriei municipiului Constanţa. O societate din Tulcea cu lipici la bani publici va face curăţenie la parcarea multietajată P+7E+T din staţiunea Mamaia, zona Cazino - Albatros, Parcarea Verde - zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, judeţul Constanţa, Parcul Arheologic, respectiv foişoare grupuri sanitare - Parc Arheologic şi complex sportiv - Stadion Gheorghe Hagi.
Acordul-cadru semnat cu Primăria Constanţa are o valoare de 6.384.213,12 lei fără TVA, aproximativ 1,3 milioane de euro. În trecut, CIP Avantaj a mai derulat contracte cu Primăria Constanţa, RAEDPP şi SPITVBL.

Despre SC CIP Avantaj SRL

 
Societatea cu sediul social în Tulcea se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor” şi are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat. Pericleanu-Grigore Ciprian este asociat unic şi administrator. Acesta a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL. Şi ar mai fi continuat, dacă nu ar fi fost declarat incompatibil de ANI, după ce firma părinţilor săi, Pericle Star SRL, a avut contracte cu municipalitatea din Tulcea. Onoarea fostului consilier a fost repede reparată, fiind ales în 2013 preşedinte al Consiliului de Administraţie al Radionav Constanţa.
 
Potrivit CV-ului, Pericleanu a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti în 2003, specializarea contrabas, iar între 2003 şi 2005 a fost asistent universitar în cadrul aceleiaşi instituţii.
 
Citeşte şi:
 
O firmă din Tulcea face curăţenie în spaţiile SPIT

Licitaţie contestată de o firmă din Tulcea. Iată ce spune Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (document)

Un contract de aproape 3 milioane de lei. În următorii doi ani, Primăria Municipiului Constanţa va avea şoferi de la Tulcea!

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii