Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CIP Avantaj SRL Tulcea, contract cu Primăria Municipiului Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENTE)

ro

13 Jun, 2023 12:07 1072 Marime text
 
Primăria Municipiului Constanța a atribuit recent un contract pentru serviciul de curățenie, cu asigurare de personal și materiale de curățenie la sediile PMC.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății CIP Avantaj din Tulcea, valoarea estimate fiind de 269.642,26 lei.
 
Despre CIP Avantaj
 
Potrivit datelor furnizate de Termene.ro, societatea are sediul social pe strada Gării din municipiul Tulcea și se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor”. Firma  are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat.
 
Unic asociat și administrator este Ciprian Pericleanu-Grigore.
 
Acesta a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL. În prezent este membru în partidul Forța Dreptei.
 
Ciprian Grigore Pericleanu a fost declarat incompatibil de ANI, după ce firma părinţilor săi, Pericle Star SRL, a avut contracte cu municipalitatea din Tulcea. Ulterior a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Radionav Constanţa.

În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 7.601.899 de lei, un profit net de 1.721.187 de lei și un număr mediu de 161 de angajați.

În anul 2022 firma  a înregistrat o cifră de afaceri de 16.171.568 lei, profit de 2.304.965 lei și 225 de angajați.

Ciprian Grigore Pericleanu mai apare ca asociat în cadrul GLOBAL GREENFOR PROPERTY S.R.L. și administrator în CP ECO DISTRIBUTION S.R.L.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și: 

Cip Avantaj SRL bifează un contract de servicii de curățenie și în sediile SPIT Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii