Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:32 24 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcenii de la Cip Avantaj SRL vor face curățenie în sediile Consiliului Județean Constanța

ro

17 May, 2022 00:00 2442 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a încheiat un acord cadru cu durata de 2 ani avînd ca obiect «Servicii de curăţenie şi întreţinere spaţii aparţinând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa»
  • Valoarea contractului pentru lot 1 este de 1.736.899.2 lei și a fost câștigat de Cip Avantaj SRL
  • Valoarea contractului pentru lot 2 este de 336.000 lei. Contractul pentru lotul 2 a revenit to tulcenilor de la Cip Avantaj SRL
  • Pericleanu-Grigore Ciprian este asociat unic şi administrator

 
 
Consiliul Județean Constanța a încheiat un acord cadru cu durata de 2 ani avînd ca obiect «Servicii de curăţenie şi întreţinere spaţii aparţinând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa».

Acordul-cadru a fost atribuit pe 2 loturi : Lot 1 format din : Sediul Consiliului Județean Constanta din b-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanța, sediul Consiliului Județean Constanța, Aleea Magnoliei nr. 2, bl.L4, Municipiul Constanța și Centrul de Excelenta in Turism si Servicii Tomis, str. Nicolae Titulescu nr. 32, Municipiul Constanta și Lot 2 format din: Pavilion Expozițional din B-dul Mamaia nr.331 A, Municipiul Constanța și Teatrul de Vara Soveja din Municipiul Constanța.

Valoarea contractului pentru lot 1 este de 1.736.899.2 lei și a fost câștigat de Cip Avantaj SRL.

Valoarea contractului pentru lot 2 este de 336.000 lei. Contractul pentru lotul 2 a revenit to tulcenilor de la Cip Avantaj SRL.


Despre SC CIP Avantaj SRL 
 
 
Societatea cu sediul social în Tulcea se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor” şi are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat.
Pericleanu-Grigore Ciprian este asociat unic şi administrator.
Acesta a avut mai multe mandate de consilier local în municipiul Tulcea din partea PNL.

Şi ar mai fi continuat, dacă nu ar fi fost declarat incompatibil de ANI, după ce firma părinţilor săi, Pericle Star SRL, a avut contracte cu municipalitatea din Tulcea. Onoarea fostului consilier a fost repede reparată, fiind ales în 2013 preşedinte al Consiliului de Administraţie al Radionav Constanţa.

Potrivit CV-ului, Pericleanu a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti în 2003, specializarea contrabas, iar între 2003 şi 2005 a fost asistent universitar în cadrul aceleiaşi instituţii.

Potrivit www.confidas.ro, Cip Avantaj SRL a încheiat 154 contracte de achiziții publice in valoare totală de 35.902.936,58 lei.

În ultimul an fiscal, SRL-ul a avut un profit de 1.721.187 lei, cifra de afaceri de 7.601.899 lei la 161 de angajați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cip Avantaj bifează un nou contract. Va asigura curățenia, clădirilor, platourilor piețelor și parcurile de distracții aflate în administrarea RAEDPP Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii