Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Ştiinţa şi BC Athletic Constanţa au sâmbătă meciuri în Liga Naţională

ro

02 Feb, 2019 00:00 1628 Marime text
BC Athletic Constanţa şi Phoenix Ştiinţa Constanţa joacă din nou în Liga Naţională, sâmbătă, 2 februarie. În etapa a şaptea din Grupa Roşie (primul eşalon valoric al competiţiei), fetele de la Phoenix Ştiinţa (locul 7, cu 16 puncte) întâlnesc pe teren propriu, în Sala Sporturilor, de la ora 12.00, FCC ICIM CSB Arad (locul 5, cu 19 puncte).
 
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa debutează în returul fazei a doua a Ligii Naţionale (Grupa Roşie), întâlnind pe teren propriu FCC ICIM CSB Arad, în etapa a şaptea a competiţiei. „După un tur de campionat din faza a doua a Ligii Naţionale mai puţin reuşit, baschetbalistele care au readus Constanţa pe harta baschetului feminin românesc revin sâmbătă în Sala Sporturilor din Constanţa. Phoenix Ştiinţa primeşte pe 2 februarie, de la ora 12.00, în prima etapă a returului, vizita celor de la FCC ICIM Arad. Cu speranţa că, de data aceasta, echipa câştigătoare va fi decisă numai de valoarea jucătoarelor trimise în teren şi că echipa noastră va bifa prima victorie din această fază a competiţiei, vă lansăm invitaţia de a veni la sală şi a le încuraja pe fetele noastre, pentru ca la final să ne bucurăm împreună de un eventual succes“, este mesajul Phoenix Ştiinţa.
 
În competiţia masculină, Grupa Galbenă (al doilea eşalon valoric), BC Athletic Constanţa (locul 6, cu 2 puncte) evoluează în deplasare, în etapa a treia, de la ora 18.00, cu CSO Voluntari (locul 3, cu 3 puncte).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii