Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu am făcut un meci strălucit, dar e bine că am câştigat“ HC Dobrogea Sud Constanţa, a şaptea victorie la rând

ro

23 Nov, 2018 00:00 1649 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a realizat a şaptea victorie consecutivă în campionat din totalul celor nouă de până acum, după ce a învins în deplasare CSM Focşani 2007, scor 27-25 (11-14), în etapa a 11-a a Ligii Naţionale.
 
În urma acestui succes, echipa de pe litoral ocupă prima poziţie în clasament, cu 27 de puncte, şi se menţine în fotoliul de lider cel puţin până vineri, 23 noiembrie, când CSM Bucureşti (ocupanta locului secund, cu 25 de puncte, dar cu două meciuri în minus) va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. „Nu am făcut un meci strălucit la Focşani, dar e bine că am câştigat. Este o victorie care ne menţine în fruntea clasamentului şi ne dă moral. Vrem să ne recuperăm cât mai repede şi aşteptăm meciul cu suedezii”, a declarat preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Echipa de pe litoral întâlneşte duminică, 25 noiembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 18.00, HK Malmo, din Suedia, în manşa secundă a turului trei de calificare din Cupa EHF. Această confruntare este decisivă pentru calificarea în grupele competiţiei, iar HC Dobrogea Sud are prima şansă, după ce s-a impus în tur cu 23-22. Biletele de intrare la meci costă 20 de lei.  
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud Constanța a învins CSM Focșani 2007 și e lider în Liga Națională
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii