Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:27 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul Laurențiu Cobzaru, pe locul secund la Maratonul Internațional Iași, cu echipa „Așii alergării Galați“

ro

30 Oct, 2019 00:00 2324 Marime text

Ocupanta locului secund la secțiunea ștafetă maraton a Maratonului Internațional Iași a fost echipa „Așii alergării Galați“, compusă din Marian Tănase, Liviu Cobzaru (sportivi), Cristi Onofrei (Jandarmeria Galați) și Laurențiu Cobzaru (polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“ Galați).
„A fost un eveniment sportiv frumos, la care participăm an de an cu mare drag. Ne-am reîntâlnit cu mulți prieteni din Iași și îi felicit din toată inima pe toți cei implicați în acest proiect. Organizatorul evenimentului Maratonul Internațional Iași este Marius Grațian Benchea (Serviciul Voluntar de Ambulanță). Echipa Așii Alergării Galați a susținut cauza Ambulanța Copiilor. Eu am fost ambasador al Maratonului și le mulțumesc organizatorilor pentru aceasta“, a declarat Laurențiu Cobzaru.     
Militarul gălățean a alergat și la crosul dedicat Zilei Armatei Române, de la Galați, întrecere la care s-a numărat printre organizatori și care a avut și o componentă umanitară. „Au participat reprezentanți ai multor instituții, Poliția Locală, Penitenciar, MApN, MAI, Pompierii din Brăila, copii de la Asociația Fantasticii Down și copii de la școala specială. Toți au primit diplome de participare, iar la șapte copii li s-a oferit și medalii“, a precizat Laurențiu Cobzaru.
Fan înrăit al exerciţiului fizic şi al alergării, caporalul gălăţean Laurenţiu Cobzaru este cunoscut şi pentru numeroasele sale curse în scop caritabil, fiind un om cu un suflet mare. A participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa, cum ar fi cursa Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), „Maratonul Nisipului“, „Autism 24h Marea Neagră“, „Black Sea 10K“, Trichallenge sau „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.


Citește și:

Militarul Laurenţiu Cobzaru şi prietenii săi continuă să susţină cauze umanitare în cursele la care participă (galerie foto)

Semimaraton organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu cu ocazia Zilei Pompierilor din România (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii