Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, finalişti la categoria „Sport“ a Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene

ro

28 Nov, 2019 00:00 1867 Marime text
Ediţia întâi a Galei de Excelenţă a Comunităţii Brăilene, care se va desfăşura pe 29 noiembrie, şi-a desemnat cei trei finalişti la fiecare dintre cele 13 categorii: agricultură; antreprenoriat; artă şi cultură; educaţie; educaţie nonformală; incluziune socială; IT şi robotică; justiţie şi protecţie social; mediu; sport; sănătate; turism şi promovarea comunităţii; voluntariat şi implicare.
 
Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene este un eveniment de recunoaştere a iniţiativelor brăilene (activităţi/ proiecte/programe/personalităţi), desfăşurate din dorinţa de a aduce o îmbunătăţire a calităţii vieţii beneficiarilor săi. La categoria sport, au fost nominalizaţi şi miltarii Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“ Galaţi) şi Costel Mazâlu (de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea“ Brăila).
 
Fani înrăiţi al exerciţiului fizic şi al alergării, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu sunt cunoscuţi pentru numeroasele lor curse în scop caritabil, fiind doi oameni cu suflet mare. Au participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa. Laurenţiu Cobzaru nu a lipsit de la startul cursei Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), al „Maratonului Nisipului“, al „Autism 24h Marea Neagră“, al „Black Sea 10K“, al Trichallenge sau al „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.
 
Tot pe 29 noiembrie, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vor organiza şi o alergare de Ziua municipiului Galaţi, care se va desfăşura pe traseul Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan” - Primăria Galaţi. Și această cursă va avea o cauză nobilă, venind în sprijinul unui copil de şase ani din Brăila care se confruntă cu probleme medicale.
 
Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru)
 
Citeşte şi:
 
Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au susţinut o cauză umanitară la Maratonul Transfrontalier „Via Pontica“

Militarul Laurenţiu Cobzaru şi prietenii săi continuă să susţină cauze umanitare în cursele la care participă (galerie foto)

Semimaraton organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu cu ocazia Zilei Pompierilor din România (galerie foto)

Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu şi prietenii lor au alergat la maratonul cu scop umanitar Galaţi - Cuca (galerie foto)

 
   
  
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii