Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:02 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Isop, din Constanţa, judecător la gala „Clash of the Titans“, de la Londra „Mi-am trăit visul!“ (galerie foto)

ro

06 Jul, 2016 00:00 2700 Marime text


Constănţeanul Mihai Isop a oficiat ca judecător la gala „Clash of the Titans“, de la Londra, a doua reprezentaţie, după cea de la Madrid, a „Respect World Series“, cel mai nou circuit de lupte apărut în România, un proiect cu acoperire mondială, fondat de antrenorul Alin Panaite.
 
„A fost un eveniment deosebit. Abia ulterior, când am ajuns acasă, şi mi-a spus soţia «Wow, la ce event ai participat!», m-am «trezit» şi eu. Până atunci, nu am avut timp, întrucât gala a fost la standard real profesionist şi eram o rotiţă dintr-un mecanism uriaş. Aşa ceva numai în filme am mai văzut. Mi-am trăit visul, alături de oameni minunaţi!“, a declarat Mihai Isop (în foto, primul din stânga), care a fost judecător, alături de Ryti Sadauskas şi de Ionuţ Pucă, în vreme ce ca arbitri în ring au oficiat legendarul japonez Atushi Onari şi Paul Nicholls.

Rezultatele galei

Meciurile au fost: categ. -65 kg - Marius Cimpoeru (România) - Ionuţ Răducanu (România) - nu s-a dat decizie (nu a existat învingător şi învins), în urma unei lovituri nepermise involuntare; categ. -70 kg - Andrei Leuştean (România) îl învinge prin KO în repriza a doua pe Dominik Matusz (Polonia); categ. -81 kg - Ciprian Şchiopu (România) îl învinge prin abandon după repriza a doua pe Jamie Bates (Anglia); categ. +95 kg - Tolea Ciumac (România) pierde prin KO tehnic în repriza a doua la Kazadi Mwamda (Anglia); categ. +95 kg - Arnold Oborotov (Lituania) îl învinge pe puncte pe Gokhan Gedik (Turcia); categ. +95 kg - Marian Rusu (România) îl învinge prin KO în repriza întâi pe Tomasz Czerwinski (Polonia); categ. -92 kg - Sebastian Ciobanu (România) pierde prin KO în repriza întâi la Yousri Belgaroui (Olanda); categ. -95 kg - Andrei Stoica (România) îl învinge prin KO în repriza întâi pe Antonio Souza (Portugalia); categ. +95 kg - Daniel Sam (Anglia) îl învinge la puncte pe Vladimir Toktasynov (Rusia); categ. -92 kg - Bogdan Stoica (România) pierde prin accidentare în repriza a treia în meciul cu Antonio Plazibat (Croaţia); categ. +95 kg - Benjamin Adegbuyi (România) îl învinge la puncte pe Colin George (Olanda).

„A uimit pe toată lumea”

Mihai Isop a spus că toate meciurile au fost frumoase, dar că a fost impresionat în mod deosebit de Ciprian Şchiopu, de Andrei Leuştean şi de Bogdan Stoica. „Bogdan a uimit pe toată lumea. Laba piciorului i se făcuse cât o minge de handbal, dar el se încăpăţâna să lupte. Nu numai eu am fost impresionat de partide, ci şi întreaga sală. Spectatorii tropăiau de vibra ringul. Repet, aşa atmosferă numai în filme am văzut. Au venit mulţi la gală. Se terminase a doua luptă, dar oamenii încă soseau“, a arătat Mihai Isop.

Gală şi la Constanţa

Arbitrul din Constanţa a remarcat prezenţa la gală, în public, a multor persoane cunoscute, precum luptătorul MMA Alex Reid (cotat numărul 1 în Bellator), Neil O'Donnell (care are emisiune de kick „Fight Time“) şi cântăreţul G-Eazy. „Alex Reid efectiv trăieşte luptele. Pune multă patimă. La meciurile lui Andrei Stoica şi Benny Adegbuyi cel puţin se manifesta ca cel mai înfocat fan“, a punctat Mihai Isop. Din câte se pare, următoarea gală „Respect World Series“ va fi la Constanţa, în luna august a acestui an.

Ti-a placut articolul?

Comentarii