Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Gala caritabilă Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ își derulează o nouă ediție

ro

27 Dec, 2022 15:54 1628 Marime text
 

A doua ediție a galei caritabile Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ se desfășoară în această seară, de la ora 19.00, la Scoica Land Mamaia.   

Evenimentul își propune sprijinirea, în continuare, a bătăliei pe care o tânără de 16 ani, Andreea, o poartă cu o boală rară.

În anii trecuți, promoția constănțeană de sporturi de contact Urban Legend, înființată de Mihai Isop, a contribuit, alături de sportivi și spectatori, la strângerea de fonduri pentru sprijinirea Andreei, iar datoria lor de suflet nu se oprește.

În cadrul galei de diseară, se vor desfășura 11 meciuri pe reguli de K1, iar banii strânși în urma vânzării biletelor de itrare vor fi donați pentru tratamentul Andreei. Prețul biletului este de 35 lei.

Dragi prieteni, vă invităm la acest eveniment să continuăm ceea ce am început în toamna 2019 și anume să «Luptăm pentru Andreea». Va fi o seară caritabilă, marca Urban Legend, în care sportivii consacrați ai Constantei și nu numai vor lupta în ring pentru Andreea. Totodată, în acest eveniment se va închide calendarul competițional al anului 2022. Vă așteptăm alături de noi și de sportivii noștri!, este mesajul organizatorilor.


Sursa foto: Facebook (Urban Legend)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii