Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

ro

05 May, 2023 00:00 2587 Marime text
Sursa foto: Facebook (Urban Legend)
 
  • Organizat de promoția constănțeană cu același nume, evenimentul de sporturi de contact Urban Legend a ajuns la ediția a 15-a.
 
Un nou eveniment marca Urban Legend se va desfășura pe litoral. E vorba de a 15-a gală pusă în scenă de promoția constănțeană cu același nume, sâmbătă, 6 mai, de la ora 19.00, la complexul Scoica Land din Mamaia.
 
Spectacolul va fi încă o dată la el acasă, cu atât mai mult în șase dintre cele zece partide ale galei se vor înfrunta, pe reguli de kick boxing, într-un bilateral, luptători Urban Legend (Hu Hua Long, Florin Soare, Alex Popescu, Serkan Celebi, Laurențiu Gavril, Silviu Streinu) cu sportivi reprezentând Stoica Brothers (Claudiu Brilă, Serghei Zanosiev, Andrei Niță, Luca Dinu, Daniel Manole, Cosmin Bucoveanu)! De o parte luptători antrenați de Daniel Asaftei și Adi Ioniță, de cealaltă parte oaspeții din capitală, pregătiți de frații Bogdan și Andrei Stoica și Mircea Ochi. În main event, la categoria +95 kg, Silviu „The Street Fighter“ Streinu va reprezenta Urban Legend în duelul cu Cosmin Bucoveanu. 
 
Cele șase meciuri sunt:
 
• Categ. 60 kg: Claudiu Brilă - Hu Hua Long
• Categ. 70 kg: Serghei Zanosiev - Florin Soare
• Categ. 80 kg: Andrei Niță - Alex Popescu
• Categ. 85 kg: Luca Dinu - Serkan Celebi
• Categ. 90 kg: Daniel Manole - Laurentiu Gavril
• Categ. +95 kg: Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu.
 
„Am ajuns la ediția cu numărul 15 și ne bucurăm mult, promoția Urban Legend și evenimentele noastre devenind deja tradiționale. Ca și până acum, se anunță un spectacol deosebit, ceea ce nu poate fi decât în folosul kickboxingului constănțean, dar și românesc. Totodată, sprijinim și tinerele talente, viitoarele staruri din sportul de contact. Ediție de ediție, urcăm ștacheta performanței și ajungem la un nou nivel“, a declarat Mihai Isop, promotor Urban Legend și fondator al Urban Legends Fighting Championship.

Vineri, 5 mai, are loc cântarul oficial, de la ora 17.00, la Vivo Constanța.  
    
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend
„Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii