Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Cursa Promenade Run din cadrul TriChallenge 2018, câştigată de militarul Laurenţiu Cobzaru

ro

16 Sep, 2018 11:48 3402 Marime text
TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei se încheie astăzi, la Mamaia, la capătul a trei zile de întreceri, în care 20 de țări din întreaga lume au fost reprezentate de sportivii prezenți la start.
 
Eveniment organizat de către Smartatletic şi finanțat de Primăria Constanța (valoarea proiectului fiind de 535.000 de lei), TriChallenge (întrecere sportivă de triathlon pentru amatori şi profesionişti) reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța de half-triathlon. 
 
De asemenea, în cadrul TriChallenge a fost inclusă şi cursa Promenade Run (un cros pe distanţa de 2,6 kilometri, care s-a desfăşurat pe promenada din Mamaia).
 
Întrecerea i-a revenit militarului gălăţean Laurenţiu Cobzaru, care a concurat la categoria 18-34 ani, unde, cu 8 minute şi 16 secunde, a ocupat locul întâi, poziţie care i-a revenit şi în competiţia masculină, şi la general.
 
Caporalul Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, este un fan al mişcării şi al exerciţiului fizic, participând curent la curse de atletism. A evoluat şi la mai multe întreceri desfăpşurate la Mamaia.
 

Promenade Run a fost o cursă foarte frumoasă. Am aflat de evenimentul de la Mamaia prin intermediul Facebook-ului şi am putut să mă înscriu doar la această probă. La anul însă mă înscriu şi la alte curse. Felicitări tuturor participanţilor de la această cursă. Mulţi dintre ei îmi sunt prieteni. Felicitări organizatorilor, sponsorilor, voluntarilor şi fotografilor! Respectele mele tuturor, a declarat Laurenţiu Cobzaru.    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii