Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurenţiu Cobzaru - „A fost o onoare pentru noi“ Militari participanţi la Ştafeta Veteranilor şi la Maratonul Internaţional Bucureşti (galerie foto)

ro

17 Oct, 2018 00:00 2588 Marime text
Mai mulţi militari, iubitori ai mişcării şi ai exerciţiului fizic, au participat la două evenimente deosebite, ediţia a cincea a Ştafetei Veteranilor şi Maratonul Internaţional Bucureşti.

În alcătuirea Laurenţiu Cobzaru, Tudorel Antohi (poliţisti militari la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”), Liviu Cobzaru şi Marian Tănase, grupul a onorat invitaţia Invictus România şi a luat parte la Ştafeta Veteranilor, un eveniment comun, civil şi militar, dedicat Centenarului Marii Uniri. Ştafeta se desfăşoară în perioada 8 - 25 octombrie a.c. şi presupune purtarea unei ştafete pe trei trasee simbolice (albastru, galben şi roşu), cale de 3.300 de kilometri, în toată ţara.
 
Grupul mai sus menţionat a purtat ştafeta între Brăila (de la monumentul Ecaterina Teodoroiu) şi Galaţi (la monumentul Apărătorilor Galaţiului). „A fost o onoare pentru noi să fim parte a acestui eveniment important, la care vom participa în continuare. Le mulţumesc din inimă prietenilor mei şi fratelui meu, Liviu, alături de care am alergat. Subliniez şi sprijinul primit de la Marius Zamfir, Lucian Sacalov, Valentin Oţelea (reprezentanţi ai Ligii Militarilor Profesionişti) şi de la Cornel Bejinariu, fotograful nostru. Stimă şi respect, Invictus România!”, a declarat caporalul Laurenţiu Cobzaru.
 
După Ştafete Veteranilor, Laurenţiu Cobzaru, Liviu Cobzaru, Cristi Onofrei (jandarm) şi Mircea Batog (maratonist) au evoluat în ştafeta „Aşii alergării Galaţi“ la Maratonul Internaţional Bucureşti, ocupând locul opt la masculin şi un onorant loc 11 la general (din 291 de ştafete participante). Primul a alergat Liviu Cobzaru, al doilea Cristi Onofrei, al treilea Laurenţiu Cobzaru, iar ultimul Mircea Batog. Primul, al doilea şi ultimul au parcurs aproape zece kilometri de fiecare, iar al treilea a avut traseul de 13 kilometri.
 
„Am participat, în proba de maraton ştafetă, la cea mai importantă cursă de maraton desfăşurată în România. Am avut o evoluţie onorabilă, în condiţiile în care au alergat cei mai buni sportivi atât din ţară, cât şi din străinătate. Atmosfera a fost una care te face cu adevărat să te simţi sportiv. Cu siguranţă, vom reveni la anul“, a mai spus Laurenţiu Cobzaru.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laurentiu Cobzaru 16 Oct, 2018 23:09 Va multumim din toata inima. Cu aceasta ocazie vreau sa ma multumesc pentru tot sprijinul dumneavoastra acordat. Va doresc multa sanatate tuturor de la redactia Ziua de Constanta! Sunteti oameni minunati. Stima si respect