Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La dublu, s-au impus George Vanghele şi Cătălin Catană Record de participare la turneul Platinum Mamaia (galerie foto)

ro

04 Aug, 2015 00:00 2231 Marime text
Ediţia a şasea a turneului de tenis Platinum Mamaia - Cupa Vicomte A, coordonat de Circuitul Tenis Partener şi desfăşurat la Tenis Club Idu din Mamaia, timp de patru zile, a înregistrat noi recorduri de participare: 188 de jucători în probele de simplu şi 88 în cele de dublu. 

La turneul Tenis10, care s-a desfăşurat în paralel cu cel destinat jucătorilor amatori, au luat parte în jur de 80 de copii, cu vârsta cuprinsă între patru şi zece ani. „A fost un adevărat spectacol de tenis de calitate şi de pasiune. Patru zile pline de tenis, de energie explozivă, de emoţii şi de jocuri frumoase. Pasiunea s-a simţit în fiecare lovitură şi nu a fost joc fără spectator, tribunele fiind pline de susţinători entuziaşti“, au declarat organizatorii.

În finala de dublu de la nivelul 9, perechea George Vanghele - Cătălin Catană a dispus de Dragoş Vasilescu şi Ion Ioniţă, scor 6-3, 6-4. S-a înregistrat şi o premieră absolută în istoria Tenis Partener, în privinţa turneelor Platinum: nicio retragere în cele 75 de partide. Au concurat sportivi din Constanţa, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Baia Mare, Mediaş, Braşov, Bacău, Iaşi, Brăila, Galaţi, Câmpina, Drobeta-Turnu Severin, Piteşti, Craiova, Târgovişte, Tecuci, Bârlad, Târgu-Mureş, Caransebeş, dar şi de la Chişinău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii